כניסה
דבר המנהלת

דבר מנהלת חט"ב לשנה"ל תשע"ה

כל שנה מביאה אתה משב רוח רענן וייחודי בחשיבה וביישום של תובנות חדשות המתגבשות תוך כדי עשייה, רכישת ידע וכלים ארגוניים, וכן תוך כדי ביצוע תהליכי הערכה והפקת לקחים.

תכנית העבודה של חטיבת הביניים המכוונת מטרות ויעדים מביאה לידי ביטוי ערכים אוניברסליים, יהודיים ודמוקרטיים המהווים נר לרגלנו.

התהליכים הפדגוגיים והדגש על למידה משמעותית חווייתית מהווים אתגר לחשיבה אחרת לשם קידום כל תלמיד למיצוי אישי מיטבי ולמען התפתחות מקצועית מיטבית של כל מורה.

המשנה החברתית והערכית, בה אנו מאמינים, נפרשת על פני כל השנה תוך התבוננות מעמיקה במועדים ייחודיים להדגשת מוטיבים מרכזיים מהם ניתן ללמוד ,להיבנות ולחנך לערכי חיים משמעותיים בתיקון חברת מופת.

הדיאלוג בין כל באי ביה"ס מזמן קרקע פוריה לעבודת צוות איכותית, להקשבה וללמידת עמיתים תוך חתירה מתמדת למצוינות ולשיפור מתמיד.

עמידה ביעדים והצלחת החטיבה הינה תוצר של ,בין היתר, משמעת עצמית גבוהה של כל חבר בצוות ביה"ס ומחויבותו לארגון מתוך מוטיבציה פנימית ומסירות לתפקיד.

תחושת השייכות של הצוות לביה"ס מהווה את המפתח לאחריותיות, יוזמות ברכות, ניעות ולנוכחות חיונית ומלאת אנרגיות חיוביות שהם מהותיים במלאכת החינוך העוסקת באהבת אדם.

בברכת שנה של צמיחה והצלחה

מיכל מימון