כניסה

הצג:
גוףמסנן
08/03/2016 10:38ניהול משא ומתן עם ביה"ס נוטרדאם בחסות שגרירות ארה"ב
ניהול משא ומתן עם ביה"ס נוטרדאם בחסות שגרירות ארה"ב השתמש ב- SHIFT+ENTER כדי לפתוח את התפריט (חלון חדש).
08/03/2016 10:33
ניהול משא ומתן עם ביה"ס נוטרדאם בחסות שגרירות ארה"ב
08/03/2016 10:32
זו השנה השישית שתלמידי יא' 5 יח"ל אנגלית בליווי רכזת האנגלית מיכל לזר משתתפים בתוכנית היוקרתית ניהול משא ומתן. מנחים שהוכשרו באוניברסיטת הרווארד מעבירים סדנא בת יומיים , בה התלמידים מתנסים ורוכשים את מיומנויות המשא והמתן. גם השנה התוכנית הותירה רשמים עמוקים על תלמידנו שטענו כי קיבלו כלים שישרתו אותם בחיים. התלמידים ציינו שסדנא זו היוותה עבורם למידה משמעותית.
ניהול משא ומתן עם ביה"ס נוטרדאם בחסות שגרירות ארה"ב
21/05/2015 21:33פרס חינוך מחוזי
פרס חינוך מחוזיהשתמש ב- SHIFT+ENTER כדי לפתוח את התפריט (חלון חדש).
21/05/2015 21:16

חידון הערבית הארצי

בחידון הערבית הארצי בהובלת חיל המודיעין תחת חסות מדור טל"מ (טיפוח לימודי ערבית ומזרחנות) אשר התקיים ביום שלישי 12.5.15 יצג אותנו בכבוד רב דניר חתן מכיתה י/7.

לפרטים לחצו כאן

חידון הערבית הארצי
חידון הערבית הארצי השתמש ב- SHIFT+ENTER כדי לפתוח את התפריט (חלון חדש).
18/05/2015 11:47
תלמידים יקרים, בעקבות הנהלים החדשים שפרסם משרד החינוך וההיערכות החדשה לקראת בחינות הבגרות, כל התלמידים מחוייבים להגיע לבית הספר שעה לפני הבחינה ולהיכנס לחדרי הכיתות על פי שיבוצם, 45 דקות לפני השעה הייעודה. יש להישמע להוראות אלה על מנת שנוכל לקיים את הבחינה בצורה המיטבית. הנהלת בית הספר מאחלת לכולם הצלחה רבה!!!
נהלים חדשים במשרד החינוך
נהלים חדשים במשרד החינוךהשתמש ב- SHIFT+ENTER כדי לפתוח את התפריט (חלון חדש).

דף הבית צור קשר על בית הספר תקנון האתר מפת האתר