כניסה
מועצת תלמידים
מנהיגות צעירה

מנהיגות צעירה 2013

ביום רביעי ה- 7.11.12 יצאה לדרך סדנת מנהיגות צעירה 2013 .

בפתיחה נכחו מנהל "שותפות ביחד" מר אל-בר ערן , רכזת הקהילה הגב' רוית שטיינמץ-שמלה , סגנית מנהל בה''ס למדעים ואומנויות הגב' קליגווסר יונה ומלוות המשלחת הגב' טולדנו גלית .

כ- 40 תלמידים מבתי הספר התיכוניים בנהריה : מדעים ואומנויות , שחקים ואולפנת הראל נבחרו לקחת חלק בסדנא שנתית במהלכה יתוודעו ויחשפו לנושאים כמו זהות יהודית וישראלית , תרבות ישראלית , צדק חברתי ורב תרבותיות , העצמה נשית , סדנת דיבייט , מנהיגות שטח , הכרת הזרמים השונים ביהדות וכמובן הקשר עם יהודי התפוצות ובמיוחד הקהילה היהודית בארה''ב .

תלמידינו נמצאים בעיצומו של גיבוש זהות אישית , לא פעם עולות השאלות מי אני כיחיד וכחלק מהחברה הסובבת אותי והסדנה נוגעת בשאלות אלו , מעלה שאלות נוספות וחושפת אותם למורכבות החברה היהודית והישראלית שלנו, לקשר שלנו עם היהודים בעולם ואף מפתחת ומעצימה בכל אחד מהם את כישורי המנהיגות שלו .

בסיום הסדנא תיבחר מבין המשתתפים קבוצת מנהיגים צעירים שתיקח חלק במשימת הדרכה לקהילה היהודית בצפון ניו ג'רסי .

כבר במפגש הראשון השתתפו מנהיגי העתיד שלנו בסדנת זהות יהודית וישראלית בהנחיית מדריכי "גשר" , היה מרגש לשמוע את הדיונים שהתפתחו סביב שאלות אקטואליות בחברה הישראלית , את עומק המחשבה , הפתיחות והנכונות לשנות עמדות וכמובן את תרבות השיחה.

מדי שבוע אשמח לעדכן ולתאר את הנעשה במפגשים .

בברכה ,

טולדנו גלית