כניסה
תמונות
דבר המנהלת

הורים ותלמידים יקרים,

חטיבת הביניים שחקים היא חלק ממוסד שש שנתי,  אשר חרט על דגלו  את ערך המצוינות , אשר מושג ע"י חתירה מתמדת למיצוי היכולות האישיות של כל אחת ואחד מהבאים תחת קורותינו. מצוינות היא דרך חיים עבורנו!

החטיבה  שלנו מונה 781 תלמידים, 62 מורים ו-16 אנשי מנהלה. על אף גודלו של ביה"ס , אנו ידועים ביחס האישי והמענה הפרטני הניתן לכל התלמידים.

אנו מאמינים בקיום שיח פתוח מתוך אמונה, כי באמצעות הידברות ניתן לצמוח ולשגשג.

הדיאלוג הוא הבסיס ליצירת אקלים חיובי אשר אינו רק מקדם הצלחה והישגים, אלא גם מאפשר מצוינות אמיתית ותחושת סיפוק ותחושת מימוש עצמי.

השנה אנו ממשיכים  לחנך לאזרחות טובה, סבלנות וסובלנות, כבוד ושיויון.

נמשיך ונפתח תכניות חברתיות של תרומה לקהילה, וערך הנתינה יהיה דרך טבעית לתפקוד בחברה של כל בוגרינו.

לאורך כל השנה נשאף להוביל גישה חינוכית, המכירה בזכות של הלומדים להיות שונים, המגלה דאגה ואכפתיות לרווחתם של הילדים, המעניקה להם תחושת קבלה, שייכות וחשיבות בסביבה , המדגישה מחויבות חברתית ואכפתיות.

הורים יקרים , הנכם שותפים מלאים לתהליך כולו , כפי שנאמר: "לא שני צדדים הם אלא צד אחד העוסק בחינוך בניו".  אאחל לכולנו שנשכיל ונזכור, כי ילדכם- הוא גם ילדנו ומשימתנו היא אחת.

בהזדמנות זו- אני מודה לכם ההורים על הארות, הערות, התלונות וגם על מכתבי התודה שאנו מקבלים בכל יום. אשמח לשמור על ערוץ תקשורת פתוח דרך המשוב, המזכירות ואף בפגישות אישיות בימי ה'- אותן יש לתאם מראש.

כחלק מהמשפחה, משפחת שחקים,  שמאמינה במצוינות  ובמנהיגות חברתית. אני פה כדי להעצים אתכם ולאהוב אתכם. אני פה כדי להעניק דוגמא ומודל להתנהגות של מצוינות ומנהיגות חברתית. אני פה כדי לשמור, לדאוג ולכבד אתכם, אתם ילדיי!

אני כאן בשבילך!

יפה גולבכר