כניסה
Modify settings and columns
announcement

הצג:
מיון לפי קבצים מצורפיםהשתמש ב- SHIFT+ENTER כדי לפתוח את התפריט (חלון חדש).
גוףמסנן
חומר למבחן בעברית - מועד קיץ השתמש ב- SHIFT+ENTER כדי לפתוח את התפריט (חלון חדש).
16/06/2017 20:15
תלמידים יקרים, החומר למבחן קיץ: טקסט בהבנת הנקרא עם שאלות. אוצר מילים תפקידי המירכאות {ציטוט, סלנג(לשון דבורה), שאילה מתחום אחד לתחום אחר} משפחות מילים (לזהות מילים עם אותו שורש) מטלת כתיבה- כתיבת טיעון * מומלץ לתרגל טקסטים שנלמדו בכיתה, וכן לחזור על מבחנים שנערכו. בהצלחה, צוות "לשון והבעה"
קובץ מצורף
חומר למבחן בעברית מחצית ב'השתמש ב- SHIFT+ENTER כדי לפתוח את התפריט (חלון חדש).
14/02/2017 12:29
תלמידים יקרים, מצ"ב קובץ ובו חומר הלימודי למבחן. בהצלחה, צוות לשון והבעה
קובץ מצורף
חומר למבחן בעברית שיתקיים ב 25/11/16השתמש ב- SHIFT+ENTER כדי לפתוח את התפריט (חלון חדש).
12/11/2016 20:30
תלמידים יקרים, מצ"ב החומר למבחן בעברית. בהצלחה, צוות "לשון והבעה"
קובץ מצורף
משימה להגשה: עבודת חקר במקצועות עברית ותרבות ישראל השתמש ב- SHIFT+ENTER כדי לפתוח את התפריט (חלון חדש).
29/04/2016 18:49
תלמידים יקרים, השנה ביצעתם עבודת חקר של השמות הפרטיים שלכם ושל בני משפחתכם במסגרת מקצוע "העברית "וכן במסגרת מקצוע "תרבות ישראל". בשבוע הבא אתם נדרשים להגיש את "עבודת השורשים" וכן את "עבודת החקר" בה בדקתם את דרך מתן השמות לתינוקות לאורך ההיסטוריה של מדינת ישראל מקווים שנהניתם מתהליך החקר, צוות עברית וצוות תרבות ישראל
קובץ מצורף
שנה טובההשתמש ב- SHIFT+ENTER כדי לפתוח את התפריט (חלון חדש).
25/10/2015 13:43
צוות עברית