כניסה

עמל בשביל ישראל

הורים מורים ותלמידים יקרים,

מצ"ב מסקנות של היועץ החיצוני שבדק את רמת הקרינה בבה"ס בתאריך 11/11/2014

בנוסף נעביר לכם כל חומר נוסף שיגיע ,על מנת ליצור שקיפות מלאה .ולהרגיע .

מסמך ההמלצות

בתקווה לחזור לשגרת לימודים .

מטי מנהלת בה"ס

כמו כן, מצב מכתב ממר יאיר בוקעי ראש מנהל לוגיסטיקה ברשת עמל ודו"ח הבדיקה המסכמת כולל מכתב נלווה המסביר את ממצאי הדו"ח.

שלום רב,

בהמשך לבדיקות שנערכו אתמול , מצורף דו"ח הבדיקה הסופי על ידי מהנדס החשמל אלברטו ברנשטיין , מודד מוסמך, וכן מכתב נלווה המסביר בפשטות תוצאות הבדיקות ומסקנותיו.

על פי הדו"ח המצורף ומסקנותיו "ככלל, אין מניעה לאכלס את ביה"ס, שכן החשיפה בביה"ס נמוכה ולא מהווה שום סכנה בריאותית לתלמידים ולצוות המורים"

ב – 6 כיתות נמצאו ערכים גבוליים הנובעים מקוי מתח חיצוניים שנמצאים בהליך העתקה על ידי חברת החשמל.

למרות שחוות דעת המומחה קובעת כי ניתן לאכלס כיתות אלו, רשת עמל נוקטת משנה זהירות ולכן יישארו כיתות אלו סגורות עד להשלמת הטיפול.

כיתת אומנות 407 תישאר סגורה עד להשלמת עבודות המיגון שיבוצעו באופן מידי.

כאמור לעיל על פי ממצאי הבדיקה ומסקנותיה ניתן לחזור לשגרת לימודים בביה"ס.

דוח הבדיקה המפורט

המכתב הנלווה לדו"ח הבדיקה

דוח המשרד לאיכות הסביבה

מכתב הסבר מטעם המשרד לאיכות הסביבה

חדשות הרב תחומי רמות

למידה אחרת - למידה משמעותית

השנה, תשע"ה יחלו תלמידי שכבה י' במגמת טו"ב ללמוד למידה אחרת, למידה מבוססת אייפדים.
כחלק מהתהליך נרכשו בעבור תלמידי הכתה ומוריה מכשירי אייפד.
המכשירים חולקו בנוכחות סמנכל"ית פדגוגיה ברשת עמל ד"ר רונית אשכנזי

יום הזכרון ליצחק רבין.

עמל בשבילי ישראל תשע"ה

גם השנה אנחנו משתתפים בתחרות ...
קישור לחומרים הראשונים לקראת התחרות ניתן לראות כאן

בקרוב יעלה לאוויר דף פייסבוק של קבוצת בית הספר.

פוליסת ביטוח תאונות אישיות לתלמידים

הורים יקרים, העלנו לאתר בית הספר את פוליסת ביטוח תאונות אישיות לתלמיד, ניתן לצפות בטופס בלחצן "מידע לנרשמים".
או כאן

גאווה בית ספרית !!! בוגרינו שזכו בפרס בינלאומי בפיזיקה.

8 תלמידים מהדרום זכו במקומות הראשונים בתחרות בינלאומית לפיזיקה
   הישג חסר תקדים לשמונה תלמידים ממרכז אילן רמון לנוער שוחר פיזיקה באוניברסיטת בן-גוריון שבבאר שבע, שזכו במקומות הראשונים בתחרות הבינלאומית "צעד ראשון לפרס נובל בפיזיקה."

מדובר בתחרות בינלאומית הנערכת בכל שנה בוורשה שבפולין, בהשתתפותן של 80-כ מדינות ברחבי עולם, ובהן ארה"ב, רוסיה, אנגליה ויפן; ובמסגרתה נדרשים אלפי המשתתפים לשלוח את עבודות המחקר שלהם למרכז הפיזיקה בפולין, שם הן נשפטות על ידי מומחים בעלי שם עולמי בתחום. הפרס הגדול המוענק לזוכים במקום הראשון הוא טיסה לחודש בפולין לביצוע עבודת המחקר, הרצאה בפני גדולי הפיזיקאים בעולם, תעודה יוקרתית וגולת הכותרת - פרסום המחקר בכתב עת בינלאומי.

שניים מתוך שמונת הזוכים ממרכז אילן רמון קטפו את המקום הראשון הבינלאומי: עידן פישמן ובאסל אבו גאנם, בוגרי תיכון מקיף ז' בב"ש. פישמן זכה הודות לפיתוח נוסחה לחישוב מהירות הקפאה, ואבו גאנם פיתח מודל פיזיקלי ומתמטי ליציבות חזית לשינוי מצב צבירה בתהליך הקפאה של סביבות נקבוביות. חמישה זוכים הגיעו למקום השני ואחד למקום השלישי.

"מדובר בהישג מרשים המציב את ב"ש במקום הראשון על מפת הפיזיקה העולמית," אמר ראש העירייה רוביק דנילוביץ.' לדבריו, "ללא ספק הבחירה להשקיע בחינוך אקדמי גבוה ובמתן הזדמנויות בתחום זה כחלק מאסטרטגיה ארוכת טווח מוכיחים את עצמם."

מרכז אילן רמון לנוער שוחר פיזיקה הפועל באונ' בן-גוריון הוא מרכז אזורי בנגב המשותף לקרן רש"י, עיריית ב"ש ומשרד החינוך, ומעניק לתלמידים גישה למעבדות, לציוד אסטרונומיה מהמתקדמים בארץ והדרכה ברמה גבוהה במגוון תוכניות לפיתוח מצוינות.

דף הבית צור קשר על בית הספר תקנון האתר מפת האתר