כניסה
תעודת מקצוע
דבר המנהל

תלמידים והורים יקרים

מטרות החינוך של בית הספר עמל קרית-חיים נשענות, כמובן מאליו על מטרות החינוך במדינת ישראל. יחד עם זאת, יש למדיניות החינוך של בית הספר צדדים ייחודיים לה ודגשים המאפיינים אותה.
מדיניות זו באה לידי ביטוי בעשייה החינוכית-לימודית וברוח היום-יום במסגרת בית הספר.
מדיניות זו גובשה במהלך מפגשי הצוות, מתוך כוונה לפעול במשותף להנחלת הערכים, המיומנויות וההתנהגויות אותם אנו מבטאים ב "אני מאמין בית ספרי".

בית הספר פועל לטיפוח האמונה ביכולת בתלמידים להגיע להישגים לימודיים ומטפח כל תלמיד בהתאם ליכולתו לקראת מבחני הגמר במסלולים שונים עפ"י יכולת אישית.

התלמידים במקומות עבודה ציבוריים ופרטיים. כל תלמיד משובץ לעבודה בזיקה למקצוע הנלמד. התלמידים בכיתות יא' – יב' עובדים בשכר יומיים בשבוע.

בית הספר פועל להטמעת ערך הסובלנות, שמירה על כבוד האדם ורכושו וכבוד הדדי בין התלמידים ומורים, תוך שימת דגש מיוחדת על התנהגות נורמטיבית.

בית הספר מקיים פעילויות חברתיות וספורטיביות שונות לקרב התלמידים לחיי בית ספר, מעורבות בקהילה ושיפור האקלים הלימודי והחברתי.

בבית הספר צוות מורים מנוסה וותיק ובעיקר תומך.

הורים ותלמידים, המתלבטים בבחירת מסגרת חינוכית, מוזמנים לתאם פגישה אישית עם מנהל בית הספר, יועצים, רכזי מגמה ומחנכים.

בברכת שנה טובה ומוצלחת

מנהל בית הספר