כניסה

כותרת

מגמת תקשוב

גוף

מגמת תקשוב הינה מגמה חדשה של טכנאי מחשבי PC ורשתות. מטרות הלמידה * להקנות מושגי יסוד ועקרונות שעליהם פועל המחשב כך שהתלמיד יידע ליישם את הידע להרכבת מחשב על-פי דרישה ולפתור תקלות ללקוחות. הלמידה כוללת: חלקי המחשב ותפקידם, דרכים באיתור תקלות ופתרונן. * לימוד טכנולוגיות המחשב והרשת. הלמידה כוללת יסודות מחשבים והתקנים ניידים, מבוא לרישות, כתובת ושירותי רשת, טכנולוגיות אלחוטיות. * להכין את התלמידים לאיוש משרת מנהל רשת. התכנית אף מסייעת לתלמידים לפתח כישורים נוספים הנחוצים למנהלי רשתות ואנשי תמיכה. במהלך הקורס מתוודעים התלמידים לשרתים המספקים שירותי דוא"ל, שטחי אחסון ברשת וגישה מאושרת. התלמידים לומדים גם על נושא יחסי האנוש הדרושים למשרות כגון אנשי תמיכה טכנית ושירות לקוחות. בקרת רשת וכישורי איתור תקלות בסיסיים נלמדים כחלק מהקשר.

פג תוקף

קבצים מצורפים