כניסה

כ"ז בשבט תשע"ה
‏16 בפברואר  2015

הורים ותלמידים יקרים,

בעקבות פגישה עם הנהגת ההורים הבית ספרית לקראת חג פורים והפורימון שעתיד להתקיים ברחבת ביה"ס ביום שלישי 3/3/2015, י"ב באדר, תשע"ה, מועברות אליכם בשנית הנחיות בטיחות והתנהלות בהתאם להוראות משרה"ח והנהלת ביה"ס.אנא קראו את ההנחיות הבאות על מנת שנוכל כולנו ליהנות מפורים שמח ובטוח.

1.   אין להביא לביה"ס צעצועים מסוכנים, כגון כלי ירייה ואקדחי 'קפצונים' הדומים לנשק אמיתי, טילים, חזיזים, נפצים, זיקוקי די-נור מתעופפים, כוורות נפץ, פרפרי נפץ, שרשרות נפץ, אבקות נפץ מכל סוג שהוא, מפתחות עם מסמרים ומשחקים מסוכנים אחרים. תרסיסי שלג אסורים לשימוש בתוך בית הספר או בכל פעילות הקשורה לבית הספר.

2.     אין להשתמש באבקות שרפה מכל סוג שהוא. אין להשתמש באמצעים היוצרים קולות נפץ או רעשים דמויי התפוצצות, העלולים לגרום לבהלה.

3.   מומלץ לא להשתמש בתחפושות מחומרים דליקים, כגון צמר גפן, זהורית וניילון. אין להשתמש במסכה העשויה משקית פלסטיק (בשל סכנת חנק למתחפש).

4.  חל איסור מוחלט על שתייה חריפה בביה"ס או מחוצה לו . תלמיד שיעבור על הנחייה זו, יוזמנו הוא והוריו לשיחת משמעת אצל מנהלת ביה"ס. המשך הטיפול במקרה יועבר לפיקוח.

אירוע המסיבה נועד להנאת כל קהילת ביה"ס - שיתוף פעולה של כולנו יביא להצלחת האירוע ולהנאה מרובה!!!

בברכת פורים שמח!!!
                                                                                                                            הנהנלת ביה"ס

תרומה לקהילה

פרס חינוך

בגרויות

מחשבים

אנגלית

כימיה

מורשת תרבות ישראל

ספורט

למידה מבוססת פרויקטים

ביולוגיה

הנהלה

הצדעה לדור המייסדים

מגמת ערבית מציגה

תחרות עיצוב כרזות  - "האחר הוא אני"

במסגרת לימודי הערבית נערכה תחרות עיצוב כרזות ארצית, שנושאה "האחר הוא אני", ומטרתה עידוד לימוד השפה הערבית ותרבותה.

יישר כוח לתלמידים שהשתתפו בתחרות (מכיתות ז ו-ח) ולמורתם רחלי !

ImageRotator picture

האלופים

נבחרת בית הספר בכדור עף לכיתות ט׳

זכתה באליפות בגמר הארצי.

כל הכבוד!

לשחקנים, למאמנים ולאתי גלוזר.
בברכת יישר כח!
 הנהלת בית הספר.

תרבות ישראל ומורשתו - כיתה ח'

"תרבות ישראל" הינה מכלול המורשת והיצירה היהודית המכוננת את זהותנו כאומה וכיחידים.

במסגרת תכנית הלימודים נדרשים התלמידים והתלמידות לעסוק במסכת אבות.

התלמידים והתלמידות התבקשו לתת ייצוג ויזואלי ואחת המשניות.

יניב בלאו מכיתה ח - 2 בחר את במשנה:

"שִמְעוֹן הַצַּדִּיק הָיָה מִשְּׁיָרֵי כְנֶסֶת הַגְּדוֹלָה.

הוּא הָיָה אוֹמֵר, עַל שְׁלשָׁה דְבָרִים הָעוֹלָם עוֹמֵד,

עַל הַתּוֹרָה וְעַל הָעֲבוֹדָה וְעַל גְּמִילוּת חֲסָדִים" (אבות, פרק א, משנה ב)

סיור אדריכלות

ImageRotator picture