כניסה

טורניר קטרגל- רשת עמל

רשת עמל עורכת טורניר קטרגל לכלל בתי הספר בארץ.
לעדכונים שוטפים לחץ כאן
תמונות מהליגה של הרב תחומי למדעים ואומנויות נהריה לחץ כאן
קבוצת מדעים ואומנויות נהריה מדורגת בשלב זה במקום הראשון (!!!) בבית שלה.
מולנו מתמודדות הקבוצות של הרב תחומי מנחם בגין צפת, מח"ט פסגות, והרב תחומי כסרא סמיע

תלמידי הרב תחומי מדעים ואומנויות בבית אבות

חוגגים כניסת השבת בבית אבות "הבונים החופשיים" עם תלמידי החט"ע בהשתתפות אורית סולומון רכזת מעורבות חברתית, המחנך גדי וגלית כהן רכזת שכבת י'.

כל הכבוד!! לתמונות לחץ כאן

בינגו בבית אבות חוסן

התלמידות אוחיון עדן וטוהר שמשון מכיתה י' 5 מפעילות בינגו בבית אבות חוסן יישר כוח!! לתמונות לחץ כאן

הרב תחומי מדעים ואומנויות בבילפלד גרמניה

המשלחת לבילפלד, גרמניה, מסיימת בימים אלו את הכנותיה ויוצאת בסוף סוכות למסעה.יש לציין שחילופי הנוער עם בילפלד, עיר תאומה של נהריה,מתקיימים כבר 27 שנה (לפני שנתיים חגגנו 25 שנה עם מייסדי המשלחות והמורים שיצאו במהלך השנים).אנו ממשיכים במסורת...במשלחת 22 תלמידי יא ויב ומלוות אותם רחל בראל ועינת ידון. במסגרת ההכנות, היינו בלוחמי בגיטאות, נפגשנו עם קבט משרד החינוך, הכנו מצגות והפעלות שאותן נעביר בבתי הספר בגרמניה וקיבלנו הדרכה חשובה לקראת צאתנו כשגרירי בית הספר והמדינה.במסגרת המסע, כל תלמיד\ה מתארח אצל בן\בת מגרמניה (באפריל נחזיר להם באירוח בארץ) כדי להחשף לתרבותםולהרגיש חלק ממשפחתם. בנוסף,נעבור בבתי הספר שלהם ,נעביר שיעורים ונעבוד על פרוייקטים משותפים, נתארח בעיריית ביליפלד, נבקר במחנה ריכוז ונערוך בו טקס משותף עם המארחים וכמובן נטייל ונחשף לנופים חדשים ואתרים מעניינים בבילפלד, קלן וברלין.

המשלחת מבטיחה לעדכן  במהלך הנסיעה ולשלוח תמונות ורשמים!!!

הקסם הצפתי

הקסם הצפתי  לתלמידיי שכבה יב מדעים ואומנויות

יום שלישי האחרון יצאו תלמידיי שכבה יב בית הספר מדעים ואומנויות לסיור בצפת באווירה של "סליחות, קבלה ואומנות" לציין חגי תשרי יחד עם מחנכים השכבה זורית אשכנזי, נעמה צרור, ברוך שקד, מורן לזרוביץ ורחלי הניג חי. התלמידים נהנו מהנוף הקסום והדרכה משלבת היסטוריה וסיפורי המקובלים וחכמי צפת, שוטטו בין הסמטאות וגלריות, ביקרו בבתי הכנסת באווירה מיוחדת של תקופת הסליחות ולסיום פגשו התלמידים שני נגנים המנגנים מוזיקה שורשית בכלים אותנטיים המיוחסים לתקופת בית המקדש. לתמונות לחץ כאן

הודעות

נהלים חדשים של משרד החינוך
 18/05/2015 11:31

משפחת מדעים ואומנויות מרכינה ראש
 20/01/2015 21:50

משתתפים בצערה של חברתנו אורית סולומון
 23/09/2014 13:56

אתר לתרגול חשבון ומתמתטיקה
 09/09/2014 13:16

בהצלחה לכל התלמידים בשנת הלימודים החדשה קובץ מצורף
 29/08/2014 16:12

(הכרזות נוספות...)

שנה טובה :)

שולי אליקן מנהלת החטיבה העליונה מברכת את התלמידים והוריהם לקראת השנה החדשה. לכניסה לברכה לחץ כאן

פעילות בבית אבות

תלמידי מדעים ואמנויות שימחו את דיירי בית אבות עדן.התלמידים ורכזת מעורבות חברתית אורית סלומון שרו רקדו וניגנו מכל הלב ואיחלו שנה טובה בריאות ואושר לדיירים.
יש לציין כי בפעילות לקחו חלק תלמידים משכבת י יא יב. שיתוף הפעולה והדגש על הנתינה הוביל לצוות מגובש תוך דגש על אחדות למען הקהילה. הפעילות הינה מסורת בית ספרית והמשך במסגרת המעורבות החברתית.

חשיפה למחוייבות אישית

השבוע בתאריך ה17/9 התקיימה חשיפה לתכנית מחויבות חברתית ובגרות חברתית לתלמידי שכבת י'. רכזת מעורבות חברתית אורית סולומון שאירגנה יום זה הבהירה לתלמידים כי נתינה איננה נמדדת בכמות בשעות אלא ברוחב הלב של הנותן. היום סוכם כמוצלח מאוד מכל הבחינות. לתמונה לחץ כאן

ילדי מדעים ואומנויות בגדנע

טעימה קטנה משכבת יא' בגדנ"ע- לתמונות לחץ כאן