כניסה
אמנת בית הספר

תלמידים, מורים והורים יקרים,

האמנה שלפניכם מציגה את ההסכמות כפי שגובשו במהלך השנים האחרונות ע"י צוותים של תלמידים, מורים והורים.

ניהול אורח חיים תקין על בסיס של נוהלים וסדרים מוסכמים וברורים הוא תנאי הכרחי להשגת מטרות ביה"ס בתחום הלימודי, הערכי והחברתי. לכן חברו להם מורים, תלמידים והורים במטרה להגיע להבנה

ולניסוח עקרונות האמנה.

האמנה עוסקת בשלושה תחומים:

• בחינות וציונים

מטרת האמנה היא לשפר את איכות החיים בביה"ס, על ידי יצירת קודים מוסכמים שיבהירו זכויות וחובות של כל הנוטלים חלק בתהליך החינוכי.

אי לכך כולנו מצווים לכבד האמנה ולפעול לאורה.

בימים הראשונים של שנה"ל יקרא כל מורה את האמנה ומחנך יעבור עליה בכיתתו ויסביר אותה לתלמידים.

אם יתגלו חילוקי דעות באשר לפרוש האמנה ו/או ליישומה בסעיף כל שהוא, תיקבע ועדת שתפסוק את המשמעות המחייבת. בועדה ישתתפו מנהל בית הספר, יו"ר הנהגת ההורים, יו"ר מועצת התלמידים ושני נציגים מועדי המורים (נציג אחד מחטה"ב ונציג אחד מחט"ע).

בכבוד רב,

רחלה זיו                       יגאל גושן