כניסה
נשיא התאחדות התעשיינים

דבר נשיא התאחדות התעשיינים, מר שרגא ברוש

לתלמידים ולמורים של  תכנית טו"ב – טכנאי ובגרות

התאחדות התעשיינים, בעזרת המפעלים שהתגייסו לפרויקט ונכונים לתרום מזמנם למען הצלחתו, גאים להיות שותפים פעילים בפרויקט ולסייע ככול האפשר לבתי הספר, במהלך הדרך הארוכה, לשם השמת החינוך הטכנולוגי והמקצועי בסדר עדיפות לאומי ובניית עתודת כ"א מקצועי  ויצרני  שתשתלב בתעשייה של מחר.

אנו, בהתאחדות התעשיינים מאמינים מאוד בפרויקט הן ברמה הלאומית והן ברמה האישית, ובטוחים כי השילוב בן תעודת בגרות ורכישת מקצוע טכנאי ייפתח לכם, תלמידים, דלתות לחיים ככלל, ויאפשר לכם להשתלב בעתיד באחת מהתעשיות, הזקוקות ומכבדות כ"א מקצועי, טכנולוגי  איכותי.

הדרך, לא בהכרח תהא קלה, ותתבע מכם תלמידים, בסיוע  מוריכם וכלל סגל ההוראה, להשקיע ולהתמיד בלימודים העיוניים והמעשיים.

אינכם לבד בדרך ארוכה זו, אני משוכנע שיחד עם הצוות המוביל ברשת אורט, יחד עם  המפעלים "המאמצים" ועם כל השותפים האחרים העוסקים במלאכה, תגיעו בסופו של דבר אל היעד.

אני מאמין שעם תום הלימודים, יפתחו בפניכם אפשרויות מקצועיות- תעסוקתיות רבות, אם בהמשך לימודים מתקדמים, אם בהשמה בצבא באחד המקצועות שרכשתם ואם ובעיקר, בהשתלבות במקצוע שרכשתם באחת מהתעשיות בארץ.

שלכם,

שרגא ברוש